Magazin

Újra vendéglátózik a ValóVilág győztese

2023.10.03. I 18:56
VV Kriszti ugyan magáénak tudhatja a realityműsor álomnyereményét, a 36 millió forintot, ám visszament dolgozni, mert túl sok ideje van.

VV Kriszti előtt kikristályosodott a végső cél: tetoválóművészként akar elhelyezkedni, és ezért már meg is tette az első lépéseket. Részt vesz egy tanfolyamon, ami azonban csak heti egyszer van, így túl sok a szabadideje. Ezt az időt pedig hasznosan szeretné eltölteni.

Visszamentem vendéglátózni és nincs időm arra, hogy túlagyaljam a rosszat, csak azt, amit kell. Bele tudtam lendülni abba, hogy megtanuljak tetoválni. A cél felé már elindultam, csak közben sok a szabadidőm. Ez egy ilyen heti egynapos téma és ott van a többi hat nap – magyarázta az RTL Reggeliben a valóságshow-sztár.

Úgy véli, hogy az embereknek muszáj lekötni az agyukat, hogy mentálisan egészségesek maradjanak. „Nagyon szeretem azt a helyet és magát a vendéglátást is. Valószínűleg azért, mert onnan tudok majd elindulni másfele, amit majd szeretnék csinálni” – magyarázta Kriszti, aki az álomnyeremény ellenére is dolgozik.

Jó dolgozni, mert a munka nemesít és csak az hibázik, aki csinál is valamit – zárta gondolatait.