Portré

Polgár Árpád bemutatja az igazi Kőgazdag fiatalokat

2023.10.03. I 10:45
Ezek a huszonévesek nem a kérkedés, hanem példamutató karrierútjuk miatt szórakoztatóak.

Sokan érzik úgy, hogy a TV2 legújabb műsora, a Kőgazdag fiatalok nem szól másról, mint a nagyzoló fiatalokon nevetésről. Polgár Árpád felesége, Tünde testközelből is megismerhette a TV2 kőgazdag fiataljait, hiszen pár rész erejéig viselkedéstanból ad nekik leckét.

– Le kell szögezni, hogy egy tévéműsorról van szó, ahol egy vágott adásban sokkal „töményebb” mindenki – árulta el. – Tapasztalatból tudom, hogy értékes fiatalokról van szó. Sokkal több ész és szív van bennük, mint ahogy néhány jelenetben mutatják – nyilatkozta a Borsnak Tünde.

A műkereskedő Polgár Árpád és felesége úgy döntöttek, hogy megmutatják az embereknek azokat a sikeres fiatalokat, akik nem a kérkedés, hanem példamutató karrierútjuk miatt szórakoztatóak.

Az első epizódban egy általuk már korábbról ismert, húszas éveiben járó vállalkozót, Papasvili Györgyöt látták vendégül, aki ma már több tízmilliót keres saját cégével. És hogy milyen céget vezet? Saját játékszervert vezet a Minecraft nevű játékhoz. Gyuri 15 évesen indította karrierjét, ami az elején igencsak döcögősnek ígérkezett.

„Volt egy felfújható kanapém, azon aludtam egy évig. Volt, hogy kilukadt, és akkor a padlón ébredtem a kemény csempén. Küzdöttem és jöttek az eredmények” – mesélte a kezdeti megpróbáltatásokat.

Végül a játékszerverét rengetegen kezdték látogatni és már úton is volt a siker felé. „1500-1600 játékosunk lett, és ott lett az, hogy a bevételünket megsokszoroztuk”

És hogy mennyit keres ezzel Gyuri? Nem titkolta, erre is választ adott: „Ez egy nehéz kérdés, mert ez egy hosszú folyamat. Mi ebben az évben is, éves szinten is sok tízmilliót tudunk profitálni” – érkezett a lenyűgöző válasz.