Életmód

„Ha csóró lennék, hidd el, nem itt laktam volna”

2023.10.03. I 15:53
A Kőgazdag fiatalok Mettája flegmán tette helyre követőit, akik nem hiszik el, hogy tényleg tehetős.

Mettát először A Nagy Ő tavalyi évadában láthattuk, ahol Árpa Attila kegyeiért küzdött. Akkoriban nem úgy mutatkozott be, mint világjáró, vagyonos ember, mostanra azonban a Kőgazdag fiatalok c. reality-ben tárja a nézők elé a mindennapjait. A magát "világutazóként" aposztrofáló Metta most flegmán visszavágott azoknak, akik kételkednek gazdagságában.

A fiatal kőgazdag most Instagram-sztoriban osztotta meg követőivel, hogy Dubajban járt. Egy követője azonban kételkedni kezdett Metta valódi gazdagságában, szerinte ugyanis az egész csak kamu és Metta valójában "csóró". A kételkedést természetesen nem hagyta szó nélkül.

„Ez a kép az Address Beach Resort medencéjében készült, ahol csak a hotel vendégei tartózkodhatnak. Nézd végig az Instám, hogy amúgy mennyit utazom, hol ülök a repülőn és milyen autóval járok… Ja, és mutatnám, hogy az említett hotelben mennyibe kerül egy éjszaka. 

Ha csóró lennék, hidd el, nem itt laktam volna. Persze, van ennél drágább hotel is, de azért ne nevezzük már csórónak azt, aki ilyen helyeken aludhat… Mutatom a hotel árát egy éjszakára most: 1483 euró, segítek, 578 ezer forint/éjszaka” – reagálta a celeb.