Párkapcsolat

Elindította a válópert Tápai Szabina és Kucsera Gábor!

2023.10.03. I 08:40
A volt házaspárnak a három gyermek elhelyezésén kívül a vagyon felosztásán is meg kell egyezniük.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor hivatalosan is elindította a válási procedúrát. Bár a házaspár jó kapcsolatot ápol és ugyanúgy számíthatnak egymásra, vannak dolgok amikben egyezségre kell jutniuk. Három gyermekük felügyeletén túl közös cégükről és veresegyházi otthonukról is közös nevezőre kell jutniuk.

A három gyermeküket – Benit, Millát és Bellát – a kajakos és exneje továbbra is közösen neveli majd. Bár az édesanyjukkal laknak, Gábor ugyanúgy részt vesz a nevelésükben, hetente több napot is vele vannak és azon felül is hozza-viszi őket az iskolába, óvodába valamint a külön órákra.

- Jó látni azt, hogy mennyire jó viszonyba kerültek a Gáborral. A döntés meghozatala után nagyon szépen és intelligensen váltak el. Szent a béke és Szabinán is azt látom, hogy kiegyensúlyozott - mesélte a Blikk TV Mizu című műsorában Szabina húga, Tápai Andrea.

Az egykori sztárpár házassága azonban hivatalosan még nem ért véget. Információink szerint a válás kimondására még nem került sor, de már beadták a kérelmet, elindult az ügy. Szabinát és Gábort is kerestük, de egyikük sem szeretett volna nyilatkozni, ám egyik ismerősük elmondta, kissé hosszabb lesz az eljárás, mint arra számítottak.

- Minden szükséges papírt beadtak már, elindult az ügy. Azonban mivel több dologban, főként vagyon felosztásában meg kell egyezniük, nem megy ez olyan gyorsan. Azt gondolom, ebben nem lesz közöttük probléma, jó kapcsolatot ápolnak és mind a ketten a gyermekeiket helyezik előtérbe - mondta az ismerős.

A megegyezés részét képezi majd a közös tulajdonban lévő cégük, az Exclusive Management Kft., valamint a veresegyházi családi otthonuk, amelynek szintén mindketten tulajdonosai és jelenleg is hitel terheli. A medencével és gyönyörű kerttel rendelkező új építésű ingatlan valószínűleg Szabináé lesz majd, hiszen már több mint egy éve ő lakik ott a három gyermekével.