Szórakoztató műsor

Azonnal lekerült a Cápák között a képernyőről

2023.10.02. I 10:55
Az elmúlt két hétben az üzleti showműsor közepes nézettséggel ment az RTL-en, mindkét alkalommal is kikapott a vele egy időben futó Sztárban sztár leszek!-től.

Az üzleti showműsor 6. évada szeptember 3-án indult el a csatornán, amiben két személyi változás is történt, hiszen a befektetők közül távozott Tomán Szabina és Lakatos István, helyükre pedig érkezett dr. Varga Eszter és Orbók Ilona Balogh Levente, Moldován András, és Balogh Petya mellé.

Az elmúlt két hétben a Cápák között közepes nézettséggel ment az RTL-en, mindkét alkalommal is kikapott a vele egy időben futó Sztárban sztár leszek!-től, de még így is 400-470 ezren követték figyelemmel a teljes lakosságból, míg a kereskedelmileg kiemelt célcsoportban, a 18-49 éves korcsoportban 180-210 ezren nézték – írta a promotions.hu.

Éppen ezért is meglepő, hogy ezen a vasárnap, október 1-jén véget ér a Cápák között 6. évada, ezzel a műsor történetének legrövidebb szezonját láthattuk. Az RTL ugyanis közölte, hogy október 7-étől szombaton és vasárnap is lesz The Voice lesz adásban.