Magazin

Károly király úgy döntött, kibékül Harry herceggel

2023.10.01. I 11:03
A hírek szerint Károly király szeretne tiszta lappal indítani, és normalizálni fiatalabb fiával, Harry herceggel való kapcsolatát, mert úgy érzi, tisztáznia kell a családon belüli viszályokat.

Ez egybevág Harry herceg igényeivel, akiről egy ideje az a hír járja, hogy egyre jobban hiányolja az Egyesült Királyságot. A családtagok között különösen azóta nagy a feszültség, mióta megjelent Harry herceg Spare című memoárja az év elején, amely számos, a királyi családra nézve negatív történetet tartalmaz.

Bár Harry herceg szeptember elején az Egyesült Királyságban járt, végül nem találkozott egyetlen családtagjával sem, ám a szakértők szerint Károly király számára stratégiai jelentőségű, hogy békét kössön a fiával - írta a Mirror.

A közeli források szerint Károly király nem akar bocsánatot kérni, de ugyanezt Harry hercegtől sem várja el. Szeretné, ha ismét közelebbi viszonyba kerülnének, de nem minden áron: a fia által megfogalmazott vádak nagy részével továbbra sem ért egyet, azonban úgy véli, kapcsolatukat új alapokra kellene helyezniük.