Magazin

Tolvai Reni kiakadt, amiért arcplasztikával vádolták

2023.09.28. I 20:29
Az énekesnő most az Instagramon üzent azoknak, akik szerint plasztikáztatta magát.

Tolvai Reni megelégelte, hogy folyamatosan kritizálják azért, mert az elmúlt években alaposan megváltozott a külseje. Az énekesnő most az Instagramon üzent azoknak, akik szerint plasztikáztatta magát, ezért felismerhetetlenné vált az arca.

„Nagyon nagy divat lett arcplasztikával vádolni olyan embereket, akiket tini koruk óta ismerünk. Hányszor olvasom azt magamról hogy 'fel se ismertem', 'már semmije sem olyan mint régen, amikor a Megasztárban volt'. Kérdezem én, te ugyanúgy nézel ki 32 évesen, mint ahogy 18 évesen néztél ki? 

Nagyon kétlem, hacsak nem fagyasztottad le magad. Hízunk, fogyunk, az élet megváltoztat egyes vonásokat, másképp sminkeled magad minden évben, más szemöldökforma, ilyen-olyan kontúrozás, folyamatosan változó szem- és szájfestési technikák és sorolhatnám” – fakadt ki közösségi oldalán Reni, aki azt azért elismerte, hogy a szája nem a természet ajándéka.

„Azt pedig sosem titkoltam, hogy az ajkaimat legalább öt éve csináljuk dr. Krasznaival, mert egyszerűen zavart, hogy vékony, mint ahogy mindenki mást is. Nem szeretem a túlzást, ezért évente egyszer szoktuk tölteni, de csak pici cseppeket és elégedett vagyok” – tette hozzá az énekesnő.