Zene

A legnagyobb rajongóját vette feleségül Ogli G

2023.09.28. I 10:20
Rég nem hallatott magáról a 2000-es évek egyik legismertebb rappere, Oglizán András.

Két éve ezért érte váratlanul a rajongóit, amikor bejelentette, hogy visszavonul a zenéléstől. Most maga mesélt a döntése okairól.

– A pandémiás időszak vette el a kedvem a zenéléstől, hiszen épp a Covid előtt jelent meg több videóklipem, ám számtalan lekötött bulit kellett lemondani a lezárások miatt, amiről nem lehetett tudni, meddig tart. Ezért úgy éreztem, eljött az ideje a visszavonulásnak – magyarázta a rapper.

Míg a pandémiás időszak derékba törte a karrierjét, a magánéletébe elhozta a boldogságot, ugyanis akkortájt ismerkedett meg élete szerelmével, Nikivel.

–A zenélés hozott össze minket, a párom ugyanis nagyon szerette a számaimat, sőt, úgy is fogalmazhatnék, a legfanatikusabb rajongóm volt. Nagyon hamar komolyra fordult a kapcsolatunk, és a Covid időszaka alatt össze is házasodtunk.Épp a visszavonulásom előtt, amiben teljes mértékben támogatott, mert örült annak, hogy így több időm jut a kapcsolatunkra – mondta a Blikknek Ogli G, aki a nyugalmasabb időszakban jó pár kilótól megszabadult.

– Azt gondolom, az én koromban az ember már nem veheti félvállról az egészségét, ezértigyekszem jobban odafigyelni magamra, húsz-harminc kiló már biztos lement rólam, de ez egy folyamat, aminek még nincs vége.

Hogy még sincs teljesen rendben az egészsége, az egy rossz lépés következménye.

– Sajnos, január környékén volt egy komolyabb balesetem, leestem a lépcsőn, és a térdem megsérült, ami még mindig nincs teljesen rendben. Jelenleg is rehabilitációra járok vele, és az sincs kizárva, hogy műteni kell. Ennek ellenére szerencsésnek tarthatom magam, mert sokkal nagyobb baj is lehetett volna a dologból – mondta lapunknak a zenész, aki – a rajongók legnagyobb örömére – nemrég visszatért a színpadra, amiben az egyik barátja kulcsszerepet játszott.