Magazin

Király Viktor: „Elég volt az elmúlt egy évből!”

2023.09.23. I 18:00
A házasságáért való küzdelem, majd a kapcsolat lezárása után úgy döntött, mind lelkileg, mind testileg szeretné visszakapni régi önmagát.

Az énekesről köztudott, hogy mindig ingadozott a súlya, hol jobb, hol kevésbé jó formában volt. Most éppen az utóbbi van, az elmúlt egy évben ugyanis többek között a magánéletében bekövetkezett változások miatt nem nagyon foglalkozott a külsejével.

– Elég volt az elmúlt egy évből! Nemigen törődtem magammal, folyamatos habzsi-dőzsi volt, de úgy döntöttem, ennek most véget vetek, és mind külsőleg, mind belsőleg visszahozom a régi Viktort. Kíváncsi srác vagyok, kipróbáltam, milyen, ha elengedem magam, de hosszabb távon ez nem jó így – jelentette ki önkritikusan az énekes, aki első lépésként életmódváltásba kezdett.

Kemény diétát folytat, hetente pedig többször jár edzeni is.

– Egyébként is olyan srác vagyok, akinek mindig ingadozik a súlya, így az évek alatt volt alkalmam kitapasztalni, hogyan lehet hamar formába kerülni. Most ugyanazt a módszert alkalmazom, amivel tavaly sikerült tizenöt kilótól megszabadulnom. Hetente kétszer személyi edzővel sportolok, és mivel szeretek bokszolni, járok pluszba zsákolni is – újságolta az énekes.

Viktor az étkezésére is odafigyel. Most, hogy már jó ideje újra egyedül él, kénytelen magára főzni. Állítása szerint nem nagy konyhatündér, mondhatni, unalmasan étkezik, hiszen a diétája tojásból, valamint csirkéből és salátából áll. Ettől függetlenül berendezkedett az egyedüllétre, magának készíti ételét, bár azt nem tagadja, hogy a házimunkában van segítsége.

– Azt azért nem mondhatom, hogy megtanultam főzni, de van már néhány olyan egyszerű étel, amelyeket el tudok készíteni magamnak, és igyekszem fejlődni is a konyhában. A házimunkában, bevallom, már kevésbé vagyok aktív. Ha nagyon muszáj, elintézem, amit kell, de van takarítónőm, aki segít rendben tartani otthon mindent. Amit a legjobban utálok, az a szennyes ruhákkal való feladatok – nevette el magát Viktor, aki arra, hogy , hogyan is érzi magát a kisfia édesanyjával való szakítása után, csak szűkszavúan válaszolt. – Megvagyok, de van még hova alakulnom. Igyekszem visszatalálni a régi önmagamhoz, és új fejezetet nyitni.