Magazin

A 66 éves Bíró Ica testét alig takarta valami

2023.09.23. I 10:25
Felrobbantotta a Facebookot azzal a fotóval, amelyen egy merészen kivágott bodyban pózolt.

Nem túlzás, Bíró Ica alakja 66 évesen kifogástalan: vonalait mindig sikerült megőriznie, és ahogyan már korábban írtunk róla, még a régi ruhái is tökéletesen illenek rá. Diéta, rengeteg mozgás és tudatos életmód a titka. Friss fotóján is látszik, mennyit sportol. A Glamour magazinnak adott interjúját követően megmutatta, hogy mi is rejtőzött az aznapi ruhája alatt.

„Friss! Ez a body volt a kabát alatt, az újságból kimaradt. Köszönöm Glamour magazin és csapata! Bíró Ica mégsem adta fel.” - írta a Facebookon megosztott fotójához, amely közvetlenül a Glamour fotózása után készült róla.

Egy testhezálló, dekoltált bodyban állt a kamerák elé, a rajongók pedig csak ámultak rajta. Feszes hasa, karcsú alakja és hosszú szőke haja egy igazi topmodell benyomását keltette, jó pár évet letagadhatna a korából.

„Még női szemmel is szuper vagy drágám, esküszöm szebb vagy most, mint 13 éve!”

„Ragyogsz, Icám! Sok fiatal irigykedhet most rád, elképesztő a tested és a lelked is! Örülök, hogy ismét egy energiabomba néz vissza ránk és túljutottál a nehézségeken.”

„Na ezt nevezem hozzáállásnak, büszke lehetsz magadra, hogy egy ilyen nehéz időszakot végig tudtál csinálni!" - dicsérte egy kommentelő.