Párkapcsolat

Régóta nem működött Kollányi Zsuzsi házassága

2023.09.20. I 18:20
Az énekesnő megszólalt összecsuklott szerelmi életéről.

– Azokat a dolgokat, amiket kezdetben fel kellett volna ismerni, hogy nem működnek, elég sokáig tudtuk működtetni úgy, hogy ezek nem működtek – árulta el a Palikék világában Kollányi Zsuzsi.

Az énekesnőnek saját bevallása szerint fát lehet hasogatni a hátán, sokáig úgy gondolta, hogy harminchat éves korában fog meghalni.

– Annyi idősen szültem, és mostanában jöttem rá, hogy nem a halálra, hanem a metamorfózisra éreztem rá. A gyerekeim olyan úton indítottak el az önismeret tekintetében, az önvédelem az énhatárok tekintetében, amit eddig nem tapasztaltam – fogalmazott a háromgyermekes édesanya. aki szerint a nők hajlamosak először magukban keresni a hibát.

Kollányi Zsuzsi idén tavasszal a Blikknek árulta el, hogy hét év együttlét, ebből három év házasság után a válás mellett döntött.

A szerelem hamar újra rátalált, Bóza Roland, a Konyhafőnökben megismert séf személyében. Igaz, a Blikknek nemrégiben elárulták, hogy nagyon kevés időt tudnak kettesben tölteni, hiszen a gyermekeik és a hivatásuk sok idejüket lefoglalja, mégis, boldogabbak, mint valaha.