Életmód

Nagyon beteg Árpa Attila

2023.09.20. I 15:30
Hirtelen rosszul lett, magasra szökött a láza, szédült, és köhögés is gyötri.

Az utóbbi időben Árpa Attila színész rengeteg munkát és felkérést vállalt, ami miatt kevés ideje jutott a pihenésre és feltöltődésre. Ennek most meglett az eredménye, amikor egyik napról a másikra ijesztő tünetekkel kellett megküzdenie, és ágyhoz kötötték.

Árpa Attila egyszerre lett nagyon beteg és gyenge, amitől ő maga is meglepődött, hiszen általában erős egészségnek örvend, és nem jellemző rá az ilyen hirtelen megbetegedés. Délelőtt semmi baja nem volt, azonban este olyan tüneteket tapasztalt, amik egyáltalán nem voltak kellemesek.

Hirtelen rosszul lett, magasra szökött a láza, szédült, és köhögés is gyötri. Egyelőre nem lehet pontosan tudni, mi okozta a betegségét. A színész azonban pozitív hozzáállását megőrizve viccesen megjegyezte, hogy talán csak elfelejtette időben bevenni a perui fekete lenmagkivonatát…

Bocsánatkérő szavakkal zárta bejegyzését, és elnézést kért mindenkitől, akivel a hétvégén találkozót tervezett vagy munkája lett volna. Most azonban szigorú vírusirtás és pihenés zajlik, és a színész a paracetamol, a Pho és a Peaky Blinders sorozat társaságában várja, hogy jobban érezze magát.