Magazin

Meghan Markle nem engedi meg, hogy a saját apja láthassa az unokáit

2023.09.20. I 10:45
Thomas Markle Kaliforniában megtehetné, hogy beperli a lányát az unokái láthatása miatt, ezt nem áll szándékában megtenni.

Meghan Markle apja nem először tesz erős kijelentéseket lányáról: most az unokáit hiányolja, ugyanis Meghan nem engedi neki, hogy lássa őket. Emiatt egy tévéműsorban kegyetlennek nevezte a lányát – írta a colore.hu.

Mint mondta, összetört a szíve, és nagyon feldúltnak érzi magát. Úgy látja, hogy kegyetlen dolog egy nagyszülővel szemben, ha nem találkozhat az unokáival. Ahogy fogalmazott, Kaliforniában megtehetné, hogy beperli a lányát az unokái láthatása miatt, ezt nem áll szándékában megtenni. 

Meglátása szerint azonban Meghannek nincs joga arra, hogy így bánjon vele, és az életében legfontosabbakat vegye el tőle. A nagypapa csakis lányát hibáztatja a kialakult helyzet miatt, ugyanis szerinte Harry hercegnek nem sok befolyása lehet lányára, sőt, Meghan befolyásolja Harry-t! A Meghan és közte kialakult helyzetet Károly király és Harry viszonyához hasonlította: szerinte Károly sem tett semmi rosszat, a kisebbik fiával való kapcsolata mégsem rózsás.

Azért az apa is tett azért, hogy a lánya ne keresse a társaságát. A viszonyuk 2018-ban vett fordulatot, amikor Thomas Markle paparazzi fotókat adott el a sajtónak lányáról és annak újdonsült férjéről, ráadásul nyilvánosan szidta az ifjú házasokat. Ezt Meghan sosem tudta neki megbocsájtani.