Párkapcsolat

Cher újra összejött 40 évvel fiatalabb exével

2023.09.19. I 18:25
Úgy tűnik, hogy ismét dúl a szerelem Alexander „AE” Edwards és Cher között.

A 77 éves, Oscar-, Emmy-, Grammy- és Golden Globe-díjas cseroki és örmény származású amerikai énekesnőt, valamint 37 éves exét paparazzók kapták lencsevégre félreérthetetlen helyzetben. 

Cher és régi-új kedvese idén tavasszal szakítottak, azt azonban nem hozták nyilvánosságra, hogy ki kezdeményezte a különválást, így szinte semmit nem lehetett tudni az okokról. A rajongók általános vélekedése szerint a több mint 40 év korkülönbség okozhatott problémát. 

A popdíva és zenei vezető exét nemrég a kaliforniai Beverly Hillsben fotózták le, amint egy vendéglátóhelyről távoztak vacsora után. Kezüket összekulcsolva hagyták el a Funke nevű éttermet, és láthatóan remekül érezték magukat egymás társaságában, sőt még egymáshoz illő, fekete szettet is választottak. 

Miután elhagytál az éttermet a férfi az autóhoz kísérte Cher-t, majd udvariasan kinyitotta neki az ajtót is. Az újságírók faggatására, miszerint újra együtt vannak-e, csak egy sokat sejtető mosollyal válaszoltak. A kocsiba beülve pedig még adtak egy puszit egymásnak.