Zene

Félbeszakadt a ValMar koncertje, kitört a verekedés

2023.09.18. I 10:23
Percekre leállt a banda zalaegerszegi koncertje, miután Marics Peti észrevette, hogy verekedés tört ki a közönségben. 

A balhéról több videó is terjed a TikTokon. Az egyik felvételen látható, hogy Marics Peti félbeszakítja az egyik számukat, majd odaszól a közönséghez: "Mi van gyerekek, haló, szotyi szotyi?” – tette fel a kérdést Marics Peti. "Kemény csávó középen, szevasztok, szevasz bástya" - hangzott el az énekes szájából, amire már a rendbontók is felfigyeltek. 

"Nyugodjatok meg, ide bulizni jöttek kisgyerekek is, meg mindenki" – folytatta ezt követően Marics, mire Valkusz Milán is becsatlakozott. "A lényeg, hogy szórakozni vagyunk itt gyerekek, felejtsük már el a feszkót" - tette hozzá Valkusz, szúrta ki a Bors

"Security, döntse el mindenki gyorsan, hogy ki akar bokszolni, az menjen odébb. Aki árnyékolgatni szeretne, az ne a tömegben legyen” – jegyezte meg Marics Peti, majd társa, Milán elmondta, ha még egyszer ilyet lát, megy ki az egész balhézó társaság.

Az énekesek végül megkérték a biztonsági őröket, hogy maradjanak ott még tíz percig, amíg le nem csitulnak a kedélyek, majd újra kezdték a félbehagyott előadást.