Párkapcsolat

Delhusa Gjon 44 évvel fiatalabb szerelme összepakolt:

2023.09.18. I 20:31
Fanni a féltékenység miatt hozta meg a döntést, egyáltalán nem nézte jó szemmel a rajongók viselkedését.

Delhusa Gjonnak és szerelmének, a 44 évvel fiatalabb Fanninak a köztük lévő nagy korkülönbség miatt sokszor kellett bántó kritikákat elszenvedniük. Tíz éve kitartanak egymás mellett, szerelmük azóta is töretlen.

Fanni még csak 18 éves volt, amikor az énekessel együtt úgy döntöttek, hogy összeköltöznek, és kialakítják a közös életüket. Azonban kapcsolatuk legelején náluk is előfordultak fennakadások, amelyről Delhusa Gjon párja a Storynak árult el részleteket.

Fanni számára nem volt könnyű elfogadni, hogy szerelméért rengeteg nő odáig van. A féltékenység annyira megmérgezte egy időben a kapcsolatukat, hogy azon is elgondolkozott, elhagyja az énekest. 

- Igen, én eleinte féltékeny voltam, rövid pórázon tartottam Gjonit, mentem vele a koncertekre, és egyáltalán nem tetszett, hogy túlságosan közel engedi magához a rajongó lányokat. Ahogy rájuk nézett, láttam a szemében némi turpisságot. Kimagyarázta, csak én ebben nem voltam partner, ezért úgy döntöttem, vége, összepakolom a holmimat, és elköltözöm tőle.

Az elköltözésre végül nem került sor, mert mindketten elgondolkoztak a viselkedésükön, és arra is ráébredtek, fontos nekik a másik, nem szeretnének egymás nélkül élni.