Magazin

Tóth Vera súlyos szavai Tóth Gabiról: "Nem mentem fel!"

2023.09.17. I 10:53
Az énekesnő kitálalt a húgáról.

Alig néhány hete robbant a hír, miszerint Tóth Gabi és Krausz Gábor külön utakon folytatják és a válás mellett döntöttek. Az elmúlt hónapban a válásuktól volt hangos a sajtó, az énekesnőt pedig mindenhol ízekre szedték az emberek.

Sokan felháborodtak azon, hogy a szakítás bejelentésének másnapján már az új párjával fotózták le, de többen azért is kritizálták, mert visszásnak gondolták, hogy korábban rengeteg bejegyzést írt a család és az összetartozás fontosságáról a blogján, valamint a közösségi oldalain is. Tóth Gabi nővére, Vera korábban már elmondta, hogy mit gondol a húgáról és az őt ért támadásokról. 

Azonban az énekesnő most a Heti jégbüfé című podcast vendége volt, ahol ismét szóba került a testvére. Vera a következőt nyilatkozta: 

 Értem én azt a szempontot, hogy ő a családot és az anyaságot, ennek a fontosságát hirdette... de ő tényleg így gondolta! Ő soha nem mondta magáról azt, hogy ő a Kárpátok Madonnája meg a Szűz Mária. Ezt valaki mondta róla - szemlézte a szavait a 168.hu.

Szerinte a húgával karaktergyilkosság történik, ami már kimeríti az abúzus és a verbális bántalmazás fogalmát. És nem mentem fel! Mert minden ember hibázik, és ez az emberi életnek a része, hogy igenis hibázunk, és tudom, hogy ő, amit éppen amit kijelent, ő tényleg abban van - mondta az énekesnő, amit a Femina szemlézett.