Magazin

Súlyos büntetést kapott L. L. Junior és G.w.M a száguldozás miatt

2023.09.16. I 10:45
G.w.M. 90 ezres bírságot és 6 büntetőpontot, míg a videót készítő L.L. Junior 110 ezres bírságot és 9 büntetőpontot kapott.

Ahogy arról korábban az atv.hu is beszámolt, a rendőrség eljárást indított L.L. Junior egyik videója miatt, amelyben az volt látható, ahogy a Petőfi hídon áthajt a zenész, mellette pedig egy másik autóban G.w.M ült, aki elhajtott mellette - amihez gyorsabban kellett hajtania, mint a videót készítő zenésznek, akinek a sebességmérője 100 km/h-t mutatott.

Most megszületett a rendőrség határozata  L.L. Junior és G.w.M. “gyorshajtásos-videózós” ügyében - írja a naphire.hu

“A Budapesti Rendőr-főkapitányság a megengedett sebesség túllépése miatt a két járművezetővel szemben fejenként 90 ezer forint közigazgatási bírságot, valamint 6-6 közlekedési előéleti pontot szabott ki, míg a vezetés közben kézben tartott mobiltelefonnal videózás miatt a jogszabályban rögzített húszezer forint pénzbírságot szabta ki, valamint három közlekedési előéleti pontot rögzített” - közölte a portál megkeresésére a rendőrség. 

Ez azt jelenti, hogy G.w.M. 90 ezres bírságot és 6 büntetőpontot, míg a videót készítő L.L. Junior 110 ezres bírságot és 9 büntetőpontot kapott.