Zene

Tolvai Reni 9 év után új albumot készít

2023.09.15. I 15:40
Azt mondja, sok dolgot megélt az elmúlt közel egy évtized alatt, ami már nem fér bele egyetlen dalba.

Tolvai Reni nemrég az Instagram-oldalán jelentkezett be. Posztjában arról írt, hogy kilenc évvel ezelőtt adta ki az utolsó albumát, ugyanis mint mondja, elhitették vele, hogy nincs értelme lemezekkel foglalkozni, mert drága, sokkal jobban megéri négyhavonta kiadni egy-egy számot videóklippel együtt – utóbbiakból huszonötöt készített az elmúlt kilenc évben, de szerinte sokan azt hiszik, hogy a Hagylak menni óta nem is jelent meg dala, hiszen azóta angol nyelven énekel.

Február ötödikén kitaláltam, hogy albumot szeretnék. Magyar nyelvű lemezt. Azért, mert sok minden történt velem az évek során, és én ezt egyetlenegy dalban nem tudom elmesélni – fogalmazott az énekesnő.

A Megasztár ötödik szériájának győztese biztosította a rajongóit, hogy nem csak fájdalmas dalokkal készül majd.

Egy album akkor születik meg, ha elérkeztél valahová és szeretnél mesélni többet a zenén keresztül. És hát igen, nem fér bele egyetlenegy dalba. Egyáltalán nem érdekel most már, hogy jaj, játssza-e majd a rádió, jaj, lehet-e ezt a refrént hangosan énekelni egy koncerten egy tömegnek. Jaj, mennyire lesz sikeres és hányan fogják megnézni, letölteni. Hidegen hagy, ez az én zeném, életem, érzéseim. A szívem, amit megosztok veletek. Hamarosan – zárta gondolatait.