Zene

Visszatér a képernyőre Caramel

2023.09.13. I 20:15
Az aranyhangú énekes ezúttal más szerepben fog tetszelegni.

Vasárnap este hosszú kihagyás után ismét visszatér a tévéképernyőre Molnár Ferenc Caramel. A korábbi Megasztáros ezúttal a Mutasd a hangod! című zenés műsor vendége volt, ahol egy olyan partnerrel kell majd duetteznie, akiről sem ő, sem a nézők nem tudják, hogy tud-e énekelni.

„Ilyen helyzetben még soha nem voltam, hogy egy számomra ismeretlen emberrel kelljen színpadra lépnem, akiről nem tudom, hogy tud-e énekelni, vagy sem. Éppen ezért izgultam magamért is, de elsősorban a duett partneremért, hogy ez az egész, jó élményként maradjon meg neki. Azt éreztem, hogy nem rólam szól ez a pillanat, ezt oda kell neki adni, hogy ragyogjon, szárnyaljon a stúdióban. ” – kezdte a Ripostnak az énekes, aki bevallotta, már egészen más érzéssel lépett a TV2 stúdiójába, mint a karrierje kezdetén.

„Hát, ha őszinte szeretnék lenni, azt érzem, még sok minden van bennem, de azért nagyon szerencsés vagyok, hiszen közel 20 éve vagyok benne a szakmában. Nagyon sok gyönyörű pillanat adatott meg nekem ez alatt az idő alatt, de mégis számomra a legfelejthetetlenebb épp ehhez a stúdióhoz kötődik, amikor döntőbe kerültem a saját számommal a Megasztárban. 

Azért azóta is voltak nagy pillanatok. Hat telt házas Sport Aréna koncertem volt és rengeteg más nagy koncertek. A magánéletemben is több csoda adatott meg nekem, szóval azt nem mondom, hogy kifogytam a nagy pillanatokból, de ezek a sorsfordító, életet megváltoztató momentumok az embernek az életében egyszer, vagy kétszer vannak csak. Követhetik nagy pillanatok, de azok már másmilyenek. Most már nem arra törekszem, hogy sorsfordító pillanatokat éljek át a színpadon!” – mondta büszkén Caramel.