Magazin

Meghan Markle teljesen kiborult

2023.09.13. I 18:20
A hercegné rosszul lett, mikor megtudta, mire készül volt férje.

Veszélyben Meghan Markle és a hercegné titkai? Nos, az biztos, hogy exférje, Trevor Engelson olyan dolgokat árulhat el volt felesége magánéletéről, amivel végleg és teljesen tönkreteheti Harry herceg nejét.

Harry herceg a Spare című életrajzi könyvében számtalan titkot elárult a királyi családról, most pedig Meghan Markle volt férje, Trevor teheti ugyanezt a hercegnével töltött éveivel, házasságukkal és válásukkal, valamint az exszínésznő magánéletével kapcsolatban.

Kiderült ugyanis, hogy Trevor Engelson producer – aki eddig soha nem kommentált egyetlen dolgot sem Meghannal kapcsolatban – ajánlatot kapott, hogy írjon egy könyvet a hercegnével való házasságáról, amiért cserébe hatalmas összeget fizetne neki egy könyvkiadó cég.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Trevor elfogadta-e a neki felkínált nem mindennapi lehetőséget, ami óriási vagyonhoz juttatná őt, na meg persze hatalmas botrányt is kiváltana, de annyi biztos Neil Sean királyi szakértő szerint, hogy Meghan rosszul lett, amikor meghallotta, hogy a férfi gondolkodik az ajánlaton. Egyesek szerint ez azért lehet, mert Harry felesége titkol valamit a múltjával kapcsolatban, míg mások úgy gondolják, olyan dolgok is kiderülhetnek, ami akár a jelenlegi frigyének végéhez is vezethetne…