Párkapcsolat

Eljegyezte barátnőjét Csuti?

2023.09.13. I 10:50
Sudár Bianka ujján egy gyönyörű gyűrű volt látható Instagram történetében.

Az üzletember és fitneszmodell párja már egy jó ideje együtt vannak. Amennyi időt lehet, kettesben töltenek, úgy tűnik, remekül működik a kapcsolatuk. Sudár Bianka ujján egy gyönyörű gyűrű volt látható Instagram történetében. Csuti most ennek apropóján mondta el az igazságot, úgy fogalmazott, ez még nem eljegyzési gyűrű.

"Bianka ujján valóban van egy gyűrű, amit tőlem kapott, de ez a gyűrű, nem az a gyűrű. Amit láttatok, az egy okosgyűrű, ami számtalan hasznos funkciót rejt magában. Tulajdonképpen mindent, vagy majdnem mindent tud, mint egy okosóra, így nagyon hasznos kis kütyü egy sportoló számára" – magyarázta a Borsnak Csuti. 

Az újságíró nyomozásba kezdett, és rájött, valami nem stimmel. Mint írta, olyan okosgyűrű, ami Bianka ujján volt és egy gyémántköves gyűrűre hasonlít, nincs a piacon. Visszahívta a celebet.

„Ja, hogy az a gyűrű! Nos, az sem eljegyzési gyűrű, bár valóban egy szép darab, de csupán egy divatékszerről van szó. Annyit tennék hozzá a kis félreértéshez, hogy ha eljön a pillanat, a képen látható ékszernél egy nagyobb és jóval szebben ragyogó példány kerül majd Bianka ujjára" – mondta nevetve Csuti