Divat

Zséda mellvillantós estélyibe bújt

2023.09.11. I 18:36
Az arany kreációban szexi istennőként ragyogott.

Zséda gyönyörű nő, aki bármilyen tartalmat is oszt meg a közösségi oldalain, mindig nagy sikert arat velük. A nagyobb eseményeken és fellépéseken rendszerint kifogástalan külsővel jelenik meg, stílusa nagyon elegáns és egyre dögösebb. 

Az énekesnő estélyi ruhái is tükrözik a kifinomultságot: az egyik legnagyobb kedvencünk az az arany ruha, amelyet a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon viselt. Az Instagramon megosztott fotójára nézve egy kommentelő azt írta, úgy néz ki, mint egy istennő. A kreáció különlegessége csillogásában és a mellrészen merészen kivágott részletben rejlett. 

Az aranyszínű estélyit Demeter Richard tervezte, akitől már megszokhattuk a kifinomult, mégis nagyon nőies és sokszor merész ruhákat. A kommentelők szerint is nagyon jól állt az énekesnőnek ez a ruhaköltemény, többen megjegyezték, hogy szerintük ez az eddigi legszebb darab, amit viselt, hiszen szó szerint ragyogott benne.

„Csillag módjára ragyogtál ebben a ruhádban! Nagyon jól áll neked az arany, mást nem is lenne szabad viselned szerintem!”

„Igazi istennő! Bárhányszor ránézek a képeidre, egyszerűen képtelen vagyok betelni veled és a ruháiddal is! Imádom a stílusodat!”