Magazin

Megdöbbentő titkot árult el magáról Liptai Claudia

2023.09.11. I 10:30
A műsorvezető nagyon örült a felkérésnek, véletlenül egy nagyon kínos sztorit is kifecsegett magáról a stúdióban.

Elindult a TV2 vadonatúj, nagyszabású műsora, a Mutasd a hangod!, amelyben Papp Szabi, Hargitai Bea és Rákóczi Feri mellett visszatér Liptai Claudia is. Bár csak egy adás erejéig, mégis nagyon szívesen vállalta a felkérést. A világ egyik legmeglepőbb zenei show-jában óriási fordulatokra és remek hangulatra számíthatnak a tévénézők, akik a műsor végén láthatják Caramel és az adásgyőztes szereplő közös duettjét is. 

A gameshow egyik előzetesében Liptai Claudia épp arról magyaráz, hogy neki miért lesz könnyű feladata, amikor el kell döntenie, hogy az adott versenyző saját hangján énekel, vagy csak rátátog-e a dalra. Majd elárulta, hogy ő számtalanszor gyakorolta ezt régen, amikor egy hajlakkot használt mikrofonként, és abba énekelt a családjának. A műsorvezető a műsor házigazdájának, Stohl Andrásnak a kérdésére válaszolva árulta el magáról a kínos történetet.

"Claudia, színésznőként lehet-e valamire figyelni?" - tette fel a kérdést Stohl András.

Hát például arra, hogy én egész gyerekkoromban hajlakkokba énekeltem! Tehát én pontosan tudom, hogy milyen az, amikor a You are my heart, you are my soul fonetikusan van leírva..." - magyarázta Liptai, amitől mindenki hangos nevetésben tört ki a stúdióban.