Magazin

Hargitai Bea: „Nem hiszem, hogy Magyarországra költöznénk”

2023.09.11. I 15:34
Már csak a férje készít róla szexi fotókat, mert nem akar címlaplány lenni.

Száznyolcvan fokos fordulatot vett Hargitai Bea élete, amióta feleség és anya lett. Az egykori playmate szuper formában van, de azt mondja, ma már csak saját célra vetkőzne le a kamerák előtt. A modell 2014-ben ment hozzá amerikai üzletember férjéhez, Davidhez, akivel Csehországban alapítottak családot. Bea sokat látogat haza, gyakran tart vele nyolcéves kisfia, Jason is, ám azt nem tervezik, hogy végleg Magyarországra költözzenek.

Mi nagyon szeretünk kint élni, ott rendeztük be az életünket. A kisfiam tud magyarul – én csak úgy beszélek hozzá –, angolul, cseh iskolába is járt, így csehül is beszél, most pedig spanyolul tanul. Davidet is odaköti a munkája és én is szeretek kint lenni, nem hiszem, hogy Magyarországra költöznénk – jelentette ki Bea.

– Ettől függetlenül sokat járok haza egyedül és Jasonnel is. Mindketten nagyon szeretünk Magyarországon lenni, ha iskolaszünet van, mindig jövünk. Én még többet járok haza, felkérést kapok egy-egy televíziós csatornától.

A családanya most is Magyarországon járt, hiszen szerepel a TV2-n vasárnap elindult Mutasd a hangod! című show-műsorában, ahol a sztárcsapat tagjaként segít a játékosoknak rájönni, hogy a színpadon playbackelő karakter ­tud-e énekelni vagy sem.