Szórakoztató műsor

Radics Gigi: „Alapvetően én egy gátlásos nő vagyok”

2023.09.10. I 17:44
Nincs hozzászokva ahhoz, hogy egy idegen pasi ilyen közel legyen hozzá.

Radics Gigi élete teljesen megváltozik most, hogy Baranya Dávid oldalán részt vesz a Dancing with the Stars műsorában. Az énekesnő elárulta, mi jelenti számára a legnagyobb kihívást a táncverseny során.

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, a Megasztár egykori üdvöskéje – aki immár édesanya lett – most újra visszatér versenyezni, ezúttal a TV2 nagyszabású táncshow-jába

„Azt gondolom, a tánc alapvetően intim dolog. Eleve az, hogy itt mindent meg kell magunkból mutatni szép, nőies ruhákban... Voltak is kérdések a fejemben ezzel kapcsolatban. Például, hogy lelkileg készen állok-e erre anyaként. Egy nő azért sok testi változáson megy keresztül, amikor anyává válik. Rajtam például volt 30 kiló plusz, amit, hála Istennek, sikerült leadni, és talán el is jött a pillanat, hogy fel merjem magam vállalni ország-világ előtt” – mondta az énekesnő, akinek az is nehézséget jelent, hogy egy „idegen” férfit közel engedjen magához. A testi kontaktus azonban elengedhetetlen a tánc során.

Alapvetően én egy gátlásos nő vagyok, nem vagyok hozzászokva, hogy egy idegen pasi ilyen közel legyen hozzám – mondta, hozzátéve: „jó, Dávid már nem számít idegennek. Vele most már természetesen megy ez, nyilván azért is, mert neki ez a szakmája, ez az élete, én pedig bízom benne. Emiatt nem is érzem azt, hogy feszengnem kellene tánc közben”.