Szórakoztató műsor

Sokkolta a felkérés Kiszel Tünde lányát

2023.09.07. I 12:34
Hunyadi Donatellát sok műsorba hívták már, elárulta, miért csak a Dancing with the Starst vállalta.

Nyilvánosságra került, hogy Hunyadi Donatella, Kiszel Tünde 22 éves lánya is szerepelni fog a Dancing with the Stars idei évadában, Bődi Dénes profi táncos oldalán. A modellkedéssel is foglalkozó klasszikus ének előadóművész a műsorhoz készült kisfilmjében elárulta, miért mondott igent a felkérésre.

Először lesokkolódtam, amikor megkerestek engem a műsortól, hogy szerepeljek a negyedik évadban. Egyébként elég sok műsorba hívtak már, de nem vállaltam el eddig egyet sem. Egyrészt azért, mert az egyetemmel nagyon sok elfoglaltságom volt, másrészt pedig nem szerettem volna nagyon celebként bemutatkozni a médiában, és ezt egyáltalán nem pejoratív értelemben mondom, hanem szerettem volna ebből egy kicsit kijönni édesanyám révén, ugye. 

Viszont úgy gondolom, hogy ennek a műsornak akkora nívója van, meg annyira komoly emberek szerepeltek már benne, hogy elvállaltam. Azért vágtam bele, mert nagyon szeretek táncolni – annyira még nem tudok, de remélem, hogy meg fogok tudni tanulni –, és amikor megláttam, hogy kik lesznek velem együtt ebben az évadban, akkor még nagyobb megtiszteltetésnek éreztem, hogy én is közöttük szerepelhetek – mondta el Hunyadi Donatella.