Párkapcsolat

Négy év után válik a hollywoodi álompár!

2023.09.04. I 18:31
Úgy tűnt, minden rendben van Joe Jonas és Sophie Turner között, habár az elmúlt időszakban voltak arra utaló jelek, hogy talán mégsem olyan tündérmese az életük, mint azt sokan hitték. 

Joe Jonas sokáig volt először a tinilányok, majd a felnőtt nők álma: a 34 éves szívtipró énekes a Disney-csatorna által vált ismertté testvéreivel, Nickkel és Kevinnel együtt. 2019-ben kiderült, hogy a három testvér ismét összeáll. 

Joe magánélete is kalandosan alakult: egy párt alkotott AJ Michalkával, Taylor Swifttel, Camilla Belle-vel, Demi Lovato-val, valamint Ashley Greene-el és Gigi Hadid modellel is, de az igazi boldogságot végül Sophie Turner oldalán találta meg, akivel 2019-ben össze is kötötte az életét. 

Nagyon úgy tűnik azonban, hogy négy év házasság után a pár kapcsolata zátonyra futott: Joe állítólag nemrégiben beadta a válókeresetet is…

A források egyébként azt állítják, hogy a párnak már legalább fél éve komoly problémái vannak, Joe-nak pedig az sem esett jól, hogy az elmúlt három hónapban jóformán magára maradt két közös gyerekükkel, akikre állandóan ő vigyázott.

Sokaknak gyanús volt, hogy Joe az elmúlt hetekben már nem viselte a jegygyűrűjét, és közös, Miamiban lévő otthonukat is eladták, amit alig egy éve vásároltak.