Magazin

Fordulat Megyeri Csilla megverésének ügyében: a rendőrség lépett

2023.09.01. I 13:04
Meg nem erősített információk szerint a debreceni éjszakai élet ismert figurái is érintettek.

Megyeri Csillát – állítása szerint – július 23-án hajnalban a debreceni Campus fesztiválon támadta meg egy pár: a hölgy leöntötte őt, a férfi pedig a földre lökte, a hajánál fogva ráncigálta és többször megütötte. A műsorvezető próbált védekezni, ám végül az arra járó biztonsági emberek szedték szét őket. Később az egyik támadó a közösségi médiában üzent az influenszernek.

Az ügyben elkezdődtek a kihallgatások, és állítólag arra jutottak a nyomozók, hogy érdemes lenne a tanúk közül többeket is hazugságvizsgálóra kötni, mert felmerült a gyanú, hogy nem a teljes igazságot vallották. Még akkor sem, ha a vallomástétel előtt – a jogszabályoknak megfelelően – felhívták a figyelmüket arra, hogy a hamis tanúzást a törvény bünteti. 

A Megyeri Csillát megverő társaság tagjai meglepően sok tanút idéztettek be, de az influenszer társaságából is sokan voltak kénytelenek befáradni a rendőrségre elmesélni, mit láttak, tapasztaltak.

Meg nem erősített információk szerint a debreceni éjszakai élet ismert figurái is érintettek. A Csillára támadó férfi számára is komoly a tét, mivel a hírek szerint volt már korábban dolga a rendőrséggel, így ha most bűnösnek találják, akár letöltendő büntetéssel is számolhat. A Bors kereste Megyeri Csillát az ügyben, de nem kívánt nyilatkozni.