Szórakoztató műsor

Szorcsik Viki: „A mai fiatalok, hogy finoman fogalmazzak, anyagiasak”

2023.08.30. I 12:24
Szorcsik Viki az új társkereső műsora kapcsán adott interjút, amiben kifejtette véleményét a mai fiatalok randizási szokásairól.

Szorcsik Viki műsorvezetésével indul vadonatúj napi reality a SuperTV2-n. A színésznő a Power of Love – A szerelem ereje háziasszonyaként a társra – és persze, a nagy összegű főnyereményre – vágyó fiatalok mindennapjait mutatja be a tévécsatorna nézőinek.

– Én azt gondolom, hogy manapság nagyon nehéz a párválasztás és a párkeresés is, hiszen a mai, felgyorsult világban valahogy leszűkül oda az egész, hogy nagyon sokan már társkeresőkön keresnek maguknak párt. Ugye, nincs idő arra, hogy elmenjünk, hogy randizzunk, hogy több időt töltsünk el a kedvesünkkel vagy mélyre szántóbb beszélgetéseket folytassunk – árulta el a véleményét a Viki a mostani randizási szokásokról.

Én azt gondolom, a mai fiatalok, hogy finoman fogalmazzak, anyagiasak. Nagyon sokan szeretnék a szerelmet úgy megtalálni, hogy egy tehetős ember mellett tegyék le a voksot. Tetszik, nem tetszik, ez van. Ez tény. Nemcsak én mondom, hanem mindenki tudja és látja – fogalmazott.

Majd azt is megjegyezte, hogy aki feljön vidékről, általában szeretne előrébb lépni, ezért választ maga mellé tehetősebb partner, ezzel átugorva bizonyos szakaszokat az életében.