Családi magazin

Óriási örömhír: bővül Curtisék családja

2023.08.29. I 15:24
Curtis és szerelme, Judit nagy lépésre szánták el magukat. A rapper örömmel jelentette be, hogy új taggal bővül a családjuk.

A Blikk korábban már beszámolt róla, hogy Curtis és kosárlabdázó szerelme, Barnai Judit vidékre költöztek új otthonukba. A szerelmesek elvonultak a főváros zajától és pörgős hangulatától, ám nem költöztek olyan messzire, hogy túl sok idő lenne bejutni Budapestre, ha szükségét érzik. A pár folyamatosan csinosítgatja a házat és a körülötte lévő kertet, amely igencsak nagy. A rapper arról beszélt, hogy bővül a család...

– Minden a helyén van az életünkben. Vettünk egy kiskutyát! Szeptember közepén hozhatjuk majd el, 2Pac lett a neve, ami, belegondolva, nem annyira autentikus, hiszen egy világos színű golden retrieverről van szó, de már így marad. Ezt egyébként nevezhetjük egyfajta szintugrásnak a kapcsolatunk tekintetében. 

Arra, hogy téma-e köztünk a gyermekvállalás, azt mondom, most jók vagyunk így. Judit még kosarazik, én állandóan dolgozom, szóval majd visszatérünk erre, ha… – mondta az előadó, aki azt is elárulta, miért köszöntötte fel a születésnapján korábbi zenésztársát, Majkát, illetve nyitott-e arra, hogy helyrehozzák a dolgokat.

Persze, hogy fölköszöntöttem! Együtt értük el a legnagyobb sikereinket, és ezt szerintem egyikünk sem tagadná le soha. Mindegy, mi volt. Nincs bajom vele, és simán adok neki egy ötöst, ha találkozunk valahol – jelentette ki a Ripostnak.