Magazin

Jennifer Aniston nem tudott anyává válni

2023.08.29. I 18:25
Adam Sandler és Jackie Sandler minden anyák napján megható gesztussal kedveskednek színésznőnek.

Jennifer Aniston és Adam Sandler nevét sokan összekötik, és képtelenek a két színészt egymás nélkül elképzelni a képernyőkön. Ez nem is meglepő, hiszen temérdek romantikus vígjátékban szerepeltek már együtt, párosuk imádni való, és mindenkit megnevettetnek.

Jennifer Aniston magánélete azonban sokszor nem volt olyan vidám, mint a filmekben: 2022-ben már beszélt róla, hogy hosszú időn keresztül próbálkozott annak érdekében, hogy gyermeke születhessen. Sajnos nem járt sikerrel, a termékenységi küzdelmeit látva Adam Sandler és felesége, Jackie aranyos gesztusra szánták el magukat.

A Page Six szúrta ki, hogy a színésznő a Wall Street Journal szerdán megjelent interjújában mesélt minderről, és azt is megosztotta, hogy mennyire boldog, amiért Adam Sandler már régóta a barátja, és mindenben támogatja.

Jennifer Aniston elárulta azt is, hogy kollégája és felesége, Jackie Sandler minden évben anyák napján virágot küldenek neki, ezzel is éreztetve, hogy mellette állnak. 

- Ha nem éltem volna át ezt, soha nem váltam volna azzá, akivé kellett volna. Ezért nagyon hálás vagyok mindenért, még ezekért a borzalmas dolgokért is - tette hozzá.