Szórakoztató műsor

Köllő Babett elárulta legnagyobb álmát

2023.08.28. I 10:34
Arra vágyik, hogy egy nagy műsor egyedüli műsorvezetője lehessen.
 
 A Stories podcast második adásában Köllő Babett adott őszinte interjút Dr. Orosz Cynthiának. A színésznő mesélt spirituális útjáról, a párkapcsolatáról, nézőpontjairól, de kitért sikereinek titkára is. A műsorvezetőnő Arnold Schwarzenegger technikáját alkalmazza.

„Én mindig vizualizálok, tehát hogyha van egy álmom, amit szeretnék elérni, akkor látom magam előtt azt. ahogy megtörténnek, mint egy filmben, egyébként Arnold Scwarzenegger is ezt csinálja. Vagy például legyenek mantráid. Én néha ülök a kocsiban és hangosan mondom, hogy na, akkor 2024 -ben ezt és ezt fogom csinálni, és így és így fog történni, mert én ezt akarom és nem szeretném” – magyarázta Köllő Babett.

A színésznő kifejtette, a legnagyobb álma, hogy egy nagy műsor egyedüli műsorvezetője lehessen.

„Ami nekem még kimaradt, az mondjuk egy olyan műsornak a műsorvezetése, lehet ez élő műsor vagy felvételről is, hogy egyedül állok a színpadon. Sokat áldoztam ezért, hogy itt lehessek, ahol ma vagyok. Megfigyeltem azt, hogy minden embernek az életében van legalább két-három olyan lehetőség, ami abban a pillanatban halálugrásnak tűnik, de hogy nagyon-nagyon sokat lendíthet a karriereden, a vágyaid, a céljaid elérésében. 

Ez mindig egy egészen őrült dolognak tűnik, és én láttam sok embernél azt, hogy mi a lehetősége, és nem merte bevállalni. Én éreztem, amikor ez a megkeresés jött a luxusfeleségekkel kapcsolatban, hogy ez az én lehetőségem is. Gyakorlatilag az anyukámon kívül senki nem bízott ebben az egészben, és nekem a férjemet is meg kellett győzni” - mesélte Köllő Babett.

Kiemelte, neki az önazonosságához is szüksége van erre a típusú érzésre, amit a munkája ad számára. Kiemelte, rengeteget tanul és tiszteli régi barátját Majkát, de Tillát is folyamatosan figyeli.

„Majesztől nagyon sok lazaságot tanultam, ő az a fajta jó értelembe véve gátlástalan ember, akitől rengeteget lehet tanulni, de Tillától is ugyanúgy. Műsorvezetőként tehát figyelem ezeket az embereket és csendben tanulok. A színpad meg a kamera az a személyiségek harca” – mesélte a Köllő Babett.