Magazin

Botrány: elhagyta a férjét a monacói hercegné

2023.08.28. I 20:30
Hírek szerint a hercegnő már Svájcban él, és az egész házasság csak látszat.

Újabb pletykák kavarognak Albert herceg és Charlene monacói hercegnő kapcsolata körül.

Charlene monacói hercegnő állítólag külön él férjétől, II. Albert hercegtől. A hercegnő állítólag Svájcban tartózkodik, míg Albert, Grace Kelly és III. Rainier herceg fia Monacóban marad a nyolcéves ikrekkel, Jacques herceggel és Gabriella hercegnővel.

A királyi házasság állapotát övező suttogások az évek során időnként újra és újra felbukkannak. Apasági perek, esküvői könnyek és kínos nyilvános szereplések széles körű találgatásokhoz vezettek.

A legjelentősebb, hogy a 45 éves Charlene hercegnő, a korábbi olimpiai úszó, 2021 nagy részét Dél-Afrikában töltötte, míg a 65 éves Albert herceg otthon maradt.

A MailOnline szerint a párt idén nyáron látták egy jachton Jacques-kal és Gabriellával. Charlene hercegnő azonban állítólag nem tért vissza Monacóba. Egy, a párhoz közel álló forrás a Voici című francia lapnak azt mondta, hogy

Charlene és Albert egyszerűen csak egy "látszat pár", akik csak kiválasztott hivatalos kötelezettségekre jönnek össze újra Monacóban. Egy másik német bulvárlap beszámolója hozzáteszi, hogy "felváltva" gondoskodnak a gyermekeikről.

A monacói királyi palota nem kommentálta az állításokat. Albert herceg azonban az év elején nyilvánosan elutasította az elhidegülésről szóló külön pletykákat, "rosszindulatúnak" és valótlannak bélyegezve a bulvárlapok értesüléseit.