Magazin

Azt hiszik, nekik mindent szabad? 130-cal száguldozott G.w.M és L. L. Junior Budapest belvárosában

2023.08.26. I 11:00
A két rapper többszáz lóerős luxusautókkal a Petőfi Hídon száguldozott csütörtök este, a rendőrség eljárást indított az ügyben.

A két zenész a Petőfi Hídon száguldozott csütörtök este. Erről maga L. L. Junior töltött fel videót a közösségi oldalára, amit a Bors szúrt ki. A portál beszámolója szerint a két rapper többszáz lóerős luxusautókkal, 100 km-es sebesség felett hasított el egymás mellett.

L. L. Junior az Instagram-oldalán osztotta meg a felvételt, melyen az látható, hogy Junior, Budáról Pest felé halad, amikor elsuhan mellette egy másik luxusautó. A zenész a felvételen azt mondja: "Ezek a BMW-k gyerekek, 130-cal, döbbenet! Ki ez?"

Junior egyből megismerte G.w.M-et, ezért rögtön elindult utána, hogy köszönjön neki. Junior felvételén az is látszik, hogy az ő autója is eléri a 100 km/h sebességet a rövid üldözés közben, majd mindketten nagyot fékeznek, hiszen utolérik a forgalmat.

Mindenesetre a Budapesti Rendőr-főkapitányság eljárást indított azzal a videóval kapcsolatban, amely azt sugallja, hogy L.L. Junior és G.w.M. óránkénti 100-130 kilométeres sebességgel hajtott végig a Petőfi hídon. "Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság a videó alapján hivatalból indított eljárást, melynek keretében vizsgálják a felvétel tartalmát” – írta a rendőrség a 24.hu-nak.

L.L. Junior korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében reagált a róla szóló hírekre.

A mai farizeusok az újságírók (tisztelet a kivételnek), és templomjuk a Reddit. Ítélkezéseik helyett csak fele annyit adományoznának, mint mi, már szebb lenne a világ. Mi ezen adományozások nagy részét csendben tesszük. Elnézést kérünk mindenkitől, akit megbotránkoztattunk, esetlegesen negligenciát sugalló tegnapi videónkban. Nem volt sem versenyzés, sem „jaszkarizás”, sem erre bíztató célunk a fiatalok felé. A hippokraták pedig nézzenek tükörbe és kezdjenek el élni! – fogalmazott posztjában. 

"Még jó", hogy a történtek után újfent az újságírók és nem a Belvárosban 130-cal száguldozó rapperek a hibásak. Fura egy gondolkodás...