Családi magazin

Istenes Bence már késznek érzi magát egy kislányra

2023.08.25. I 10:10
Olyan gátak voltak benne, kezdve a féltékenységtől, hogy nem tudott volna megbirkózni azokkal a feladatokkal, amit egy kislány ad.

Istenes Bence két kisfiú édesapja, és úgy érzi nem véletlenül nem ajándékozta meg őt még a sors egy kislánnyal. Saját bevallása szerint nem érezte magát még akkor késznek. Mostanra viszont már sikerült már annyit fejlődnie, hogy abszolút látja magát lányos apukaként. Mind erről az IstenEst legújabb adásában vallott.

‒ Hiszem, hogy nekem azért nem lett másodjára sem kislányom, mert volt egy csomó dolog az életemben, amik miatt éreztem, hogy nem tudnék tiszta fejjel kezelni egy kislányt. Olyan gátak voltak bennem, kezdve a féltékenységtől, hogy nem tudtam volna még megbirkózni azokkal a feladatokkal, amit egy kislány ad. Féltés, odafigyelés, szabadjára engedés. Túlságosan lekorlátoztam volna, a mindenféle szorongásaim miatt őrjítően odafigyelős lettem volna ‒ mondta a Blikknek a műsorvezető, aki úgy érzi, mostanra áll készen erre a feladatra.

‒ Azzal akkor nem tudtam volna még megbirkózni. Most kezdem azt érezni, hogy már helyretettem és feldolgoztam annyi mindent az életemben, hogy most már készen állnék rá, hogyha lenne még gyermekem, az lehetne egy kislány ‒ jelentette ki.