Párkapcsolat

Krausz Gábor a válás után szinte földönfutóvá vált?

2023.08.23. I 15:25
Minden Tóth Gabi nevén van.

Az énekesnő és a sztárséf nemrégiben bejelentette, hogy külön utakon folytatják. Nem sokkal később az is kiderült, hogy Gabi már másnap az új párjával, a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével már együtt is élnek a szentendrei házban.

Krausz Gábor pedig néhány hónapja még minden szabadidejét annak szentelte, hogy szépítgesse a szentendrei első közös otthont. Mindeközben rengeteget vigyázott a három és fél éves Hannarózára, amíg a felesége koncertezni járt. 

Talán éppen ezért fogadta mindenki megdöbbenten a hírt, hogy véget ért a kapcsolat és Krausz elköltözött az otthonukból. A Blikk azonban az interneten elérhető nyilvános adatok alapján azt írja, hogy a szentendrei családi otthon teljes egészében Tóth Gabi tulajdona, ahogyan a rajta lévő, közel 75 millió forintos hitel is. 

Egyébként a portálnak egy, a családhoz közel álló informátor azt is elárulta, hogy a sztárséf teljesen magába zárkózott, és csak a legszűkebb baráti körével tartja a kapcsolatot. "Sokkal rosszabbul van, amióta látja, hogy Gabi számára nem állt meg az élet. Főleg az bántja, hogy a felesége a jelek szerint máris továbblépett, új kedvesével járja az országot, sőt, már külföldre is elutaztak. Pedig nemrégiben még közös nyaralást terveztek" - mondta az informátor.