Magazin

Meghannak már nincs szüksége Harry hercegre

2023.08.20. I 10:26
Nem akar férje árnyékában élni, újra akarja indítani színésznői karrierjét, vissza akar térni a social media világába.

Egy ideje kering a hír, mi szerint külön utakon folytatná karrierjét Meghan Markle és Harry herceg. Már nem kívánnak folyton együtt szerepelni a médiában, egyedül akarják megpróbáltatni magukat.  Meghan úgy érzi, eleget producerkedett és szeretne visszatérni a kamerák elé. Terveiben azonban férje nem szerepel – tudta meg a Mirror.

Áprilisban kötött szerződést a William Morris Endeavor (WME) tehetségkutató ügynökséggel, akik többek között Dwayne Johnson, Adele vagy Serena Williams mögött is álltak korábban. Meghan célja az, hogy meghódítsa Hollywoodot és ne csak Harry feleségeként ismerje mindenki. Egy bennfentes, aki ismeri Meghan terveinek részleteit azonban úgy véli, nincs minden rendben.

„Azt akarja, hogy ugyanolyan szinten lássák, mint a világsztárokat, Gwyneth Paltrow-t, Opraht és Angelina Jolie-t. Arra készül, hogy visszatérjen az Instagramra, újraindítja a The Tig nevű életmódmárkáját, talkshow-kat tart és hatalmas reklámhadjáratot indít. Minden csak róla szól, Harry pedig nem igazán tudja, hogy ő hova is illik bele. Meghan azt az ötletet erőlteti, hogy ő és Harry külön dolgozzanak tovább. Világos elképzelése van arról, hogy hol szeretne lenni tíz év múlva” – árulta el az informátor.