Párkapcsolat

L.L. Junior a válóperéről: Hát, attól mentsen mindenkit az Isten!

2023.08.19. I 17:24
Szeptemberben lesz L.L. Juniorék válóperének következő tárgyalása, ahová a rapper és volt felesége szüleit is beidézték.

L.L. Juniorra és feleségére, Körtvélyessy Kinga válópere a tanúk meghallgatásával folytatódik szeptemberben, így a Kinga édesapját, a jelenleg kórházban tartózkodó Körtvélyessy Zsoltot és Junior anyukáját is meghallgatná a bíróság. 

„Mi egyességre törekszünk Kingával. Szeptember 12-én lesz a válóper, ahova be vannak hívva tanúk... Hát, attól mentsen mindenkit az Isten! A szüleink be vannak hívva. Mi ezt a fajta sárdobálást nem szeretnénk, legalábbis én nem. Lehet, hogy a másik oldalon edzetten várják ezt, de szerintem senkinek nem tesz jót, a gyereknek semmiképp. És ezt érzi a kislány. 

Ezért is szeretnénk még ebben a hónapban megállapodni, ha a másik fél is hajlandó lesz rá. Idős szüleink vannak, Kinga apukája is most kórházban van... Meg szeretnénk kímélni őket is. Ez jelenleg az idegek játéka, ami folyik egy éve közöttünk Kingával, és nagyon véges a türelmem, de az övé is. A gyerek miatt is ez lenne a legjobb” – mondta a Tények Plusznak L.L. Junior.