Apaság

Krausz Gábor úgy döntött, hogy magához költözteti a lányát

2023.08.15. I 12:22
Az édesapa elvitte Hannarózát, mert Tóth Gabihoz odaköltözött az új barátja.

Ahogy mi is megírtuk, az a pletyka járja, hogy Tóth Gabi már nemcsak vendégül látja Szentendrén új hódolóját, de oda is költöztette a férfit. Krausz Gábor közeli ismerőse nyilatkozott a témában a Borsnak. A névtelen megszólaló szerint Hannarózának érthetően túl sok a változás, így az édesapa jobbnak látta, ha egy időre magához veszi a gyermeket.

„Miután Gabi magához költöztette az új párját, Gábor jobbnak látta, ha magához költözteti ideiglenesen Hannarózát, hogy minél kevesebbet érzékeljen a szülei válásából, és próbál stabilitást biztosítani imádott gyermekének. Úgy tudom, most egy darabig Gáborral lesz, aztán majd ha csillapodnak a kedélyek, meglátják, hogyan tovább” – közölte a lappal az ismerős.

„Egy ilyen szituáció nem egyszerű, de Gáboron azt látom, hogy sikerült magában lezárnia a dolgot. Neki a kislánya a legfontosabb, és most, hogy ott van vele, már nyugodt lehet. A hétvégén Veresegyházán jártak például, Hannaróza pedig imádja a közös programokat az édesapjával. Úgy gondolom, ebből az őrületből sikerült kihoznia Gábornak a legjobbat” – tette hozzá az informátor.