Zene

Kínos helyzetbe hozták Zoltán Erikát a Sziget Fesztiválon

2023.08.15. I 20:26
Az egyik legerősebb napon, szombaton lépett fel az énekesnő, aki nagyon kellemetlen helyzetbe került a színpadon.

Korda György és Balázs Klári helyett lépett fel idén Zoltán Erika, aki nagyon készült rá, hogy 30 év kihagyás után újra megmutassa magát a nemzetközi közönség előtt is. Az egyik fő napra, szombat estére érkezett a Sziget Fesztiválra, mégsem járt nagy sikerrel.

Annak ellenére, hogy nagyobb tömeg gyűlt először össze a Sláger FM színpada előtt, hogy meghallgassák Zoltán Erika koncertjét. Végül sokan eljöttek az első két zeneszám után, ugyanis a hangosítás miatt élvezhetetlenek voltak az egyébként örökzöld slágerek.

Szemmel láthatólag az énekesnőt is nagyon zavarta, hogy épp nála támadt technikai probléma, ugyanis néha iszonyatosan megreccsent a mikrofon is, ami nagyon zavaró volt, érthetetlen volt a dalszöveg is. Zoltán Erika a hosszú évek rutinjával próbált felülkerekedni a kellemetlenségen, de a folytonos recsegések újra és újra megzavarták.

Szinte az első tíz perc után elkezdett látványosan oszlani a tömeg, de ekkor sem sietett egyetlen hangtechnikus sem Zoltán Erika segítségére. Valószínűleg sokan kritizálták őt emiatt a közösségi oldalán, ugyanis letiltotta a hozzászólásokat az egyetlen videó alatt, amit megosztott a szombati fellépéséről.