Magazin

Feljelentették Istenes Bencét és Csobot Adélt

2023.08.15. I 18:25
Mindezt azért, mert állítólag kivágtak egy fát.

Istenesék egy hónap múlva költöznének álom otthonukba, melyről Youtube-csatornájukon újabb részletet osztottak meg. Például azt a hírt is, miszerint feljelentették őket.

Bence és Adél régóta várják a költözést álomotthonukba a Balatonnál. Egy építkezés alapesetben sem eseménytelen, de náluk aztán akadtak történések. Elmesélték annyira várták már, hogy odaköltözzenek, hogy még egy este az éjszakai közepén is kilátogattak telkükre, hogy milyen lesz ott az éjszakai élet. 

Van valami azonban, amire nem számítottak: feljelentették őket, mert állítólag kivágtak egy fát. Kaptak egy levelet, amiben közölték velük, nyilatkozzanak arról miért vágták ki a fát, és, hogy ki adott nekik rá engedélyt. A válaszuk a következő volt: ők ugyan nem tettek semmi ilyet. Ezek után azonban kiment a telkükre a természetvédelmi hatóság, helyszíni szemlére. 

Szóval kivonultak szépen, vagy öten-nyolcan itt voltak. Megnéztek, megvizsgáltak mindent, és pont most kaptuk meg a jegyzőkönyvet, hogy mindent rendben találtak, és tényleg nem vágtunk ki semmi fát - mesélte a Borsnak Istenes Bence a videóban, majd ironikusan megjegyezte, ha valaki valóban feljelentette őket, annak nagyon szépen köszönik.