Magazin

Finom falatok között romantikázik a szerelmével Csuti

2023.08.13. I 10:20
Az elmúlt napokat Cegléden, a Street Food Fesztiválon töltötték, ahol a koncertek mellett a gasztronómiai élményeknek is hódolnak.

Az idei nyár végre a szerelemről szól Szabó András Csuti számára. Az üzletember közel egy éve alkot egy párt a kedvesével, Sudár Biankával, akivel nemrégiben össze is költöztek, sőt, közös kutyájuk is lett, aki a Fradika nevet kapta.

A pár kapcsolata stabil és felhőtlen, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy rendszeresen közös programokat szerveznek. Az elmúlt napokat Cegléden, a Street Food Fesztiválon töltötték, ahol a koncertek mellett a gasztronómiai élményeknek is hódolnak.

– Nem titok, hogy imádom a hasamat, nagyon szeretek enni. Jöhet minden, ami pizza, lángos, sült krumpli, hamburger... Egyszóval nem vetem meg a kevésbé egészséges ételeket sem – árulta el a Blikknek Csuti, aki a kedvesében jó partnerre talált ezen a téren is. – Jómagam visszatérő vendége vagyok a hasonló fesztiváloknak, idén pedig végre Biankával együtt utaztunk Ceglédre. Úgy látom, idén többen vannak itt, mint valaha, óriási a tömeg, de nagyon élvezzük. Két barátunk is elkísért, a finom falatok és a koncertek mellett pedig strandolunk, pihenünk, egyszóval jól érezzük magunkat. Csütörtökön Azahriah és a Valmar teltházas nagykoncertjén buliztunk, pénteken pedig Attika barátom, Curtis fellépésére látogattunk ki, akivel a backstage-ben volt időnk beszélgetni is.

Az üzletember az utóbbi időben nagyon jó formában van, felmerül tehát a kérdés, hogy ő és szépséges barátnője mennyire bátran hódolnak a bűnös élvezeteknek...

– Szerencsés a genetikám, mert kevés edzéssel is karban tudom tartani a testemet. Ilyenkor nem óvatoskodom, nincs határ, mindent megkóstolok, ami csak elém kerül. Bianka óvatosabb, ő inkább a szénhidrátszegény ételeket szereti, de szerencsére sokféle alternatíva közül válogathatunk, és azon sem vitatkozunk össze, ki mit eszik – fogalmazott mosolyogva a kétgyermekes édesapa.