Párkapcsolat

Újra apuka szeretne lenni a 70 éves Delhusa Gjon?

2023.08.12. I 17:18
Az idősödő énekes azt hangsúlyozta, hogy még sosem érezte magát ilyen boldognak.

Nemrég töltötte be a 70. életévét Delhusa Gjon, aki mint mondja, örömteli várakozással tekint a jövőbe, hiszen ennyi idősen is csúcsformában érzi magát, és úgy érzi, az utóbbi néhány év élete legjobb időszaka volt.

Az énekes közel 10 éve alkot egy párt a nála 44 ével fiatalabb szerelmével, Fannival, akibe a mai napig fülig szerelmes. A zenész bevallotta, hiába ad hálát minden nap a sorsnak a 26 éves szépségért, nem gondolkozik azon, hogy megkérje a kezét.

„Én is végigmentem ezen az úton, most viszont azt látom, a mai fiatalok közül már sokan másképen tervezik a jövőt. Lehet, hogy a házasság elavult intézmény, nem tudom, de azt gondolom, az, hogy van egy papír a kezünkben arról, hogy szeretjük egymást, hogy összetartozunk, nem erősebb kötelék, mint a szerelemből, szeretetből vállalt önkéntes szövetség.” – mondta a Nika se perimeno előadója, aki arról is beszélt, hogy terveznek -e gyermeket Fannival.

„Az egészségem, a vitalitásom megengedné, hogy a három fiam mellé jöjjön egy negyedik gyerek, de őszintén megmondom, félek tőle. Nem tudom lenne-e még erőm, türelmem hozzá. Azt tapasztalom az unokámnál, hogy három-négy órát szívesen játszom vele, de utána elég, megyek a dolgomra. Tudom, hogy Fanni, ahogy mindent az életben, a gyerekkel kapcsolatos tennivalókat is levenné a lábamról, de egyelőre vele teljes egyetértésben abban maradtunk, nem szeretnénk gyereket!” – magyarázta Delhusa Gjon a Story magazinnak