Utazás

Magából kikelve üvöltözött a buszsofőrrel Kökény Attila

2023.08.11. I 15:43
A nyugodt ember hírében álló zenésznek alapos oka volt a kiakadásra.

Nemrég Ciprusra utazott a családjával Kökény Attila, azonban az álomút nem éppen úgy alakult, ahogy azt előre eltervezték. A népszerű énekes most a Mokkában mesélt az utazás alatt átélt kalandokról.

„Elképesztő volt, hogy benne van valami a top 10 szállodában, kiválasztjuk, és mikor megérkezünk, gyakorlatilag olyan, mint egy kétcsillagos szálloda. Úgy van befényképezve, hogy homokos tengerpart van, miközben tiszta szikla az egész.” – kezdte Attila, aki szerint a családnak gyakorlatilag „sziklát kellett másznia”, hogy a vízbe juthassanak.

„Úgy indult, hogy öt órát késett a gép. Másfél órára volt a repülőtér a szállodától, és egy olyan buszvezető vitt minket, aki ötven helyett százharminccal ment. Én, aki olyan nyugodt ember vagyok, hogy tényleg a légynek nem tudok ártani, üvöltöttem a csávóval, hogy menjen lassabban. A gyerekeim, unokáim ott voltak, én teljesen megőrültem ettől. Aztán megérkezünk, és kérdeztem a feleségemet, hogy jó helyre hozott minket a busz?” – mondta a zenész.

Ennek ellenére nagyon élvezte az utat, hiszen tudja, hogy az igazi élmények a váratlan dolgokból születnek, és hogy az élet szépségnek része, hogy semmi sem úgy alakul, ahogyan azt előre elterveztük. Az énekes ráadásul hamarosan Dubai-ba utazik, ahol duplán kipihenheti majd az élet fáradalmait.