Párkapcsolat

Válik Tóth Gabi és Krausz Gábor

2023.08.10. I 10:33
A hírt Krausz Gábor osztotta meg a közösségi oldalán.

Hat év után véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata – tudta meg a Blikk. A hírt Krausz Gábor osztotta meg a közösségi oldalán, a posztjában ezt írva:

"Szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. 

Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm!"

A válás bejelentse talán mindenkit váratlanul ért, hiszen nemrég költöztek be közös álomotthonukba Szentendrén, aminek felújításáról szívesen számoltak be a közösségi médiában. Az énekesnő végül májusban mutatta meg büszkén követőinek új otthonukat belülről.

Ezért is sokkoló, hogy igazából már a célba érve döntött úgy a sztárpár, hogy külön utakon folytatják. Vajon mi lesz így közös álomotthonukkal és a benne eltervezett közös életükkel?