Férfiak

Élőben közvetítik, ahogy Elon Musk és Mark Zuckerberg összeverik egymást

2023.08.08. I 20:17
A milliárdosok csatájára akár a római Colosseumban is sor kerülhet.

Elon Musk az X-en jelentette be, hogy a platform élőben közvetíti a Mark Zuckerberg elleni ketrecharcát, az ebből befolyó összegeket pedig jótékony célra tervezi felhasználni.

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, a két techóriás Mark Zuckerberg és Elon Musk bunyóra készül: június végén Musk a Twitteren közölte: „Készen állok a harcra.” Zuckerberg erre visszakézből válaszolt: „Mutasd a helyet.”

A két milliárdos vállalkozó azóta többször is egymásnak feszült az interneten, ráadásul jött Zuckerberg húzása, amikor is elindította a Twitterre hajazó, Threads nevű közösségi szolgáltatást, amire máris több mint 100 millióan regisztráltak.

Elon Musk most az egykori Twitteren közölte, hogy az X-nek átnevezett platform élőben közvetíti a harcukat, amire akár a római Colosseumban is sor kerülhet. A bejegyzésből az is kiderül, hogy a közvetítésből révén keresett bevételt egy veterán katonákat segítő alapítványnak adják.

Musk bejelentésére Zuskerberg a saját platformján válaszolt: „Nem kéne inkább egy megbízhatóbb platformot használnunk, amely ténylegesen tud bevételt termelni az alapítványnak?” – tette fel a kötekedő kérdést.