Párkapcsolat

Esküvőre készül Varga Viktor?

2023.08.07. I 20:25
Kedvesével, Zsembera Liliánával már harmadik évüket töltik egymás mellett, ám kapcsolatuk igencsak eltér az átlagostól.

Aki ismeri Varga Viktort, az tudja, hogy kevés nála nyugodtabb és lazább ember van. Azt gondolnánk, hogy ebből kifolyólag párkapcsolata is ugyanerről a könnyedségről árulkodik. A valóság azonban korántsem ez.

Kedvesével, Zsembera Liliánával már harmadik évüket töltik egymás mellett, ám kapcsolatuk igencsak eltér az átlagostól. Viktor a monogámiáról és a házasságról alkotott elképzeléseiről mesélt és elmondta mi az, amitől jobban fél, mint kiugrani egy helikopterből.

„Én nem félek semmitől, legyőztem az utolsó félelmemet is most már! Pár napja kiugrottam egy helikopterből 600 méterről, egy 100 méteres kötélen. Egyedül attól féltem, hogy lebénulok, vagy valami... Már nincs több félelmem!” – állította bátran, aztán kitért a lényegre…

„Egy félelmem van még talán, a házasság! Én nem hiszek a monogámiában sajnos, de a házasság intézménye, mint egy szövetség, az egy csodálatos dolog. Viszont szerelem szempontjából abszolút lehetetlen. A párom ezt valamikor elfogadja, valamikor nem. Azért a női gondolkodás egy szeszélyes történet... 

De tegyük hozzá, hogy ez a birtoklás egy olyan dolog, amit én a kapcsolatok elején azonnal kizárok. Nincs birtoklás! Vannak individuumok, akik találkoznak egymással, de olyan nincsen, hogy te az enyém vagy. Ez nem létezik, mert meghalunk! Itt mindent bérlünk, egymást is csak béreljük...” – taglalta meglepően rendhagyó gondolatmenetét, melynek ellenére, boldogságban él együtt Liliánával.