Magazin

Kínosan magyarázkodik rémes szereplése miatt Osvárt Andrea

2023.08.05. I 17:28
Máig várja, hogy egyszer nagy sztárként bosszút állhasson azokon, akik szerinte korábban kínos helyzetbe hozták.

Osvárt Andrea is szerepelt korábban az Első generáció című bukott RTL Klubos sorozatban, szerinte emiatt nézték le és bántották sokáig. Vagyis nem a "színészi" teljesítménye miatt. Máig várja, hogy egyszer nagy sztárként bosszút állhasson azokon, akik szerinte korábban kínos helyzetbe hozták. 

Osvárt Andrea nagy sztár nem lett, igaz, néhány külföldi filmben bizonyos okokból játszhatott. Illetve egy egyébként szellemes magyar vígjátékban, a Megdönteni Hajnal Tímeát című - tagadhatatlanul - sikeres filmben szerepelgetett.

"Volt egy kevésbé jól sikerült sorozat, az Első generáció, ami után nagyon csúnya cikkek jelentek meg. Interjúkban is egy kissé flegmán beszélgettek velem bizonyos műsorvezetők, amire a mai napig emlékszem. Úgyhogy őket akartam megcáfolni, hogy várjuk meg, ki nevet a végén. Befogtam a számat, feltűrtem az ingujjamat, és évekig hajtottam külföldön, hogy bebizonyítsam, nincs igazuk" - magyarázta a színésznő.

Arra vágyott, hogy majd egyszer sikeres sztárként ismét találkozhat a rosszakaróival, akiknek a nevét a műsorban nem említette.

"Még előfordulhat, hogy az élet úgy hozza, egy stúdióba kerülünk, és akkor kíváncsi leszek, milyen stílusban, milyen kedvesen fognak velem beszélni. Szerintem már el is felejtette azt, hogy húsz évvel ezelőtt milyen megjegyzést engedett meg magának a tévében, élőben" - fenyegetőzött a Retró Rádió Abaházi Presszó című műsorában.