Párkapcsolat

Kimondta az igazat Peller Annával való kapcsolatáról Lukács Miki

2023.08.03. I 15:14
Peller Anna volt férje őszintén mesélt arról, hányadán állnak most a színésznővel. 

Kitörő lelkesedéssel fogadta a közönség Lukács Miki darabját, amely kendőzetlen őszinteséggel mutatja be a beiskolázás minden szépségét és nehézségét. A Segítség! Iskola! – avagy Túlélőkalauz szülőknek című darab elkészülésében többen segítettek Lukács Mikinek, köztük lánya, Annabella is.

„Három és fél éves koráig én voltam vele otthon, Anna pedig egy éves koráig szintén. Én vittem babaúszásra, minden nap olvastam neki, rengeteg időt töltöttünk együtt. Talán ennek is köszönhető, hogy sokkal mélyebb és jobb a kapcsolatunk, mint sok más szülőnek és gyereknek. Bízom benne, hogy ez a későbbiekben is így marad. Annabella egyébként látta a darabot, tetszett neki. Sőt, még a szöveg kapcsán is segített nekem” – árulta el az édesapa, aki nemrég bejelentett válása ellenére nagyon jó viszonyt ápol Peller Annával.

„Annának tetszett a darab, boldog és büszke rám, annak ellenére, hogy már nem alkotunk egy házaspárt. Nagyon jóban vagyunk, átkonvertáltuk a mi kapcsoltunkat egy szülői-baráti-testvéri viszonnyá. Ugyanúgy őszintén és tiszta szívvel mondja meg, ha valamiben rettenetes vagyok, például ha rosszul vezetek. Legyen az bármi, egy autó vagy egy háztartás, őszintén elmondja a véleményét. Ez a darab neki kifejezetten tetszett” – vallotta be a Sláger Kult műsorvezetőjének, S.Miller Andrásnak Lukács Miki.